Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bemöter ett inre monster

Oförtjänt njutning förtär sig själv

Övermäktig girighet
Strömmar
Förbi

Medvetandet


Ockuperar
Centrumet i hjärnan

Tystnar mitt hjärtas röst

Det inre som förseglats
I en bur

Torteras

Skär sig igenom köttet
Medan blodet forsar ut

Din ensamhet kommer förbli ett minne blott
En skatt som glimmar i ögonen

Viskar frestande tankar

Som ett eko
Fast ändå inte

Hjärtat vrålar frihet

Men bilder som ögonen avslöjar
Förtränger rösten från det inre

Medan girgheten gror

Står mitt på en bron

För att välja den väg som bringa mig lyckan




Fri vers av M.A.J.R
Läst 599 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-03-03 20:29



Bookmark and Share


  Veronic@
Och de är inte att hoppa ifrån bron :) har själv stått på brons kant och blev räddad av en buss chafför en mörk natt!

Keep up babe :=)
2011-03-18

  Aftonvännen
Ett tryck av frustration byggs upp,
och gör det tvådelade slutet mer avgörande och viktigt.
2011-03-13

  stenen/ Yv Ericsson
hoppas du valde rätt väg då. fantastiskt skrivet.
2011-03-08

  Mr Lindemann VIP
Det var en mycket inspirerande rubrik här då!
Monster måt man bra av att bemöta, eller bli vän med. jag menar det tar ju så mycket energi att vara rädd för något.
2011-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark, fångande och alldeles utsökt bra. =)
2011-03-07

    Anngi
Du är bäst, denna berör så mycket
Fortsätt skriva!
2011-03-07

  Veronic@
Well done mr, alltid bra!
2011-03-04

    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-03-04

  dead_prez
Det här förklara en del kring varför jag tröttnade. Liksom, vaaa?
2011-03-04

  AnnaMy
grymt skrivet!
2011-03-04

  Bibbi VIP
Grattis till 5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER!!!
2011-03-04

  Bibbi VIP
Så viktigt med vägvalen i livet.
2011-03-03

  Linda CH VIP
Ett inre som kämpar att välja rätt väg. Starkt!
2011-03-03

  Ninananonia VIP
Inre styrka! Möt rädslor. Bli hel :)
Mycket bra!
Du skriver mycket bra!
:)
2011-03-03

  Lena Själsöga Keijser
vad upplever jag
har någon gång sett en film med ett vad heter det..sjöodjur vilket vrider sig
vattnet kokar vrider sig

ändå
är min upplevelse att vad
ditt hjärta är mycket starkvackert

tack
2011-03-03

  Catharina Edin VIP
Starka känslor förmedlas väl här -
2011-03-03

    Max Poisé
Insiktsfull text som vittnar om erfarenhet! Snyggt!
2011-03-03

  Eva Langrath VIP
Väl skriftat om den inte alltid så lätta inre tankekampen.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R