Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många förskolors nuvarande situation i militärt uttryck.<br>


1:a Illbattingsplutonen

När högsta befälen
angrips av nedsmittning
och de meniga oroar ta
förläggningen i besittning
beviljas underofficerare
tjänstgöring
att ta strid mot en utbredd
biologisk stridsföring




Bunden vers av Loffe
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loffe