Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälta

Lördagsgodiset som inte köptes, ungdomsdiscot utan dans
Julafton, antiklimax in absurdum
Alltid hoppet
Denna gång
Ska jag få
Hoppet som hölls
Skölden som krampaktigt fördes framför henne
Vattnades av ögon, frös och blev is
Salt is
Byggde denna sköldmö
Kapslad sälta
Tillräckligt för att fylla döda havet igen.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 22:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt det forsa som ett vattenfall, låt döda bli levande. Må förhoppningar, ej överhoppas.

Gott skrivet, tragik.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl