Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför det nya okända...

foto: tk.




blicken vändes...

 

den inre oron

bjuder oss alltid tvivel

och bör nog så göra

för att hålla oss

i ett jordnära

och i ett

tacksamhetens grepp

att yvas innan

spelar på sorgens strängar

för kanske blir tingen

inte som vi vill

och då garderar tanken sig

så inte besvikelsen ger tårar

utan blicken vändes

och vi nya vägar ser

 

(c) tk. 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-03 00:42



Bookmark and Share


  ULJO
Rymmer mycket av klokhet.
2011-03-04

  Fredrik P. VIP
slutets versrader
känns och ger hopp!
/utan blicken vändes
och vi nya vägar ser/
bra!
2011-03-03

  Mr Lindemann VIP
Tänkta ord som plitats ned av tangentbordet....det gjorde sig bra där ...sedan landar det hos mig här....
2011-03-03

    ADI Nehlin
fin, kloka ord..inte lätt att se nya vägar alltid..men det går
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra