Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De gamla grekerna hade sina ideal


Apatheia


Ett tillstånd

att beundra

och sträva efter


Fritt från

rörelse




Fri vers av stella
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-03 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig Buddhism bland Platon och liknande; synkronisering
2011-03-05

    ADI Nehlin
fint..
2011-03-04

  Lena Renman
Låter skönt..att inte längre bry sig...
2011-03-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Stämmer!
Kram!
ML
2011-03-03

    ej medlem längre
Man lever i fel tid ..
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE