Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res dig modig


Att falla är

att resa


Att resa sig är

att växa


Att växa är

att resa


Att resa är

att falla






Fri vers av stella
Läst 598 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-02 10:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En evig resa....
2012-12-01

    ADI Nehlin
klokord..väl skaldat
2012-07-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
resande vi går
resande vi faller

resna, vi står
2012-07-03

    ej medlem längre
KIKLOPHORIA:
cirkulation,
på grekiska
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE