Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wadi


Bergets rötter

sökte sig uppåt

mot regnet

som längtade

efter sin wadi




Fri vers av stella
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-30 08:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin...
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE