Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ympa mig


Korsbefruktan


Hon kände en

oemotståndlig lust

att befruktas


utan kors att bära

utan fruktan

bara befrias


Känna sötman

av mangostan

och marigold




Fri vers av stella
Läst 491 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-03 16:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livets befruktning

2013-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Varför är korset negativt enligt ditt sätt att se det?
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE