Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlerosis katharsis


Kände tyngden

av stenarna

som jag lagt

på mina chakran


Tänkte låta dem

ligga där ett tag

så jag lät mig

paralyseras




Fri vers av stella
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-11 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE