Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteor


Du hade aldrig mött

ett liknande väder


Varken lågtryck

eller högtryck


Mera som ett

torrt duggregn


Man sa jag låg

på 220 millibar


Med jämna mellanrum

skedde bombnedslag


Vi lät det ske

och brände kartorna




Fri vers av stella
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-21 17:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skaldat
2013-03-21

  Blind Boy Grunt
Väldigt bra!
2013-01-27

  Arowana
Underbar!
2013-01-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
illustrativt bombastiskt stellärt
2012-12-08

  Lars Hedlin
Den här är fin!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE