Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gräla i det tysta

Det ekar tomt i mellan oss

orden finns liksom inte där..

Vi har tappat varandras lyhördhet

och smärtan bränner i form av

tårar under ögonlocken..

Känsligheten

som brukar vara vår mjuka sida

har hårdnat och

sitter inkilad som flinta

i hjärtat..

Tankarna bråkar i ett enda

tumult i huvudet..

Alla ord som trängs är

 mer eller mindre elaka..

Försöker förstå hur du tänker

men hårdheten gör mig

enkelspårig

egoistisk..

Vill ta dig i mina armar

och smeka dig

sakta över dina ledsna ögon..

Det är ju vad jag vill..

Egentligen..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-03 23:51



Bookmark and Share


  queenia
Åååh så jag känner igen mig i dessa träffsäkra och så känslofyllda ord! Kram
2011-03-04

  LassO
"gör det då"
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish