Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte.


Två meters tomrum
i närvaron som vill avslöjas,
stjälpas som tung tunna,
omfamnas av en främling

Ögonkontakt som ord som säger annat,
tar på huden, fast munnen pladdrar, tackar artigt;

du vill tydligen något mer
än att jag passerar oberörd




Fri vers av Botox
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-04 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox