Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden kan vara svår att finna, särskilt den sortens tystnad vi saknar, men sällan är det helt knäpptyst. Naturlig tystnad råder...


Tystnad

Tysta steg.

Tyst vind

kysste naket blad.

Tysta ord i vinden lekte.

Tysta fåglar flög förbi.

Månen teg.

Tyst vårsol sken
och gjorde någon glad.

Tystnaden skrev en dagbok
medan vårlöven marken smekte.

Det var naturens stillhet som
talade: öppen naken och fri!




Fri vers av demonsson
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 16:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt !
2011-03-04

    hejmartina
"tystnaden skrev en dagbok"

gillar verkligen den raden
2011-03-04

  Drömfångare
Dikten klingar av ett träds tysta uppväxt :)
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson