Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det förgyller stunden...

 

att längta handen som håller varsamt

och ömsint le åt de sköna orden

som munnen lämnar i varma toner

och som landar mjukt omkring hjärtat mitt

 

det förgyller stunden och öppnar upp

så tanken kan få stanna och löpa

fall den vill hinna att följa strömmen

av känslor ljumma som värme tåla

 

då finnes stunder i kärlekslängtan

som värmer känslan i hjärtats kamrar

och som låter tonerna ljuda bjärt

för att få refrängen på schlagervis

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-04 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra, varma, ödmjuka klanger som vi så väl behöver!



@nn
2011-03-05

  Ninananonia VIP
Visst är det så :) Vackert!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra