Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en het man...



Dina läppar fryser tiden

Min första kyss placeras i din nacke
andas din doft
den manligt heta
skapar genklang i längtande kvinnokropp

Hör dig sucka njutningsfullt
ditt huvud faller framåt
ger min mun tillträde
att trevande kyssa vidare

I ett handfast grepp lirkar du ner mig
i ditt knä
hjärta mot hjärta
lust mot lust

Passion övertar det sunda förnuftet
sensualismen leker hett nära
dina läppar mot min hud
fryser tiden

Kläder hamnar på golvet
min mun smakar
leker och smeker
leder oss rätt

Med dig älskling
öppnar sig paradiset

Smek mig fri...




Fri vers av sulimaa
Läst 400 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-03-05 14:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kroppslig längtan

kyssäkta mun


Paradiset nås i ett smek
2011-03-07

  peter markurth
vad söt o bra
2011-03-05

    svarta ängeln
"Smek mig fri..." wow.

Vackert skrivet.
2011-03-05

    ej medlem längre
Underbart bra!!
2011-03-05

  LassO
lovely
2011-03-05

  aol
erotik när den är som bäst,
2011-03-05

  Linda CH VIP
Härligt erotisk!
2011-03-05

  filosofian
Vilken vacker kärlek. Blir glad av att läsa den här!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa