Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer krafter som man inte har en aning om varifrån dom kommer.


Högre Krafter


Änglahår faller ner till golvet

golvet fylls av hår

En ängels energier

drar i mina hårstrån

på mitt huvuds topp

Kronchakrat lyfts

till ett högre medvetande

Krafter på ett högre plan står

Golvet är rotchakrat

i hemmets kropp

Väggarna är huden

och tavlorna andas in och ut

Anden finns i rummet

och själen i allting

Änglar finns

Finns Du?




Fri vers av demonsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson