Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vet vi om andra världar, vad som finns bortom vår, det är något jag undrar och säkert fler med mig.


Andra Världar

Det finns en värld
inuti en annan värld.
En värld inuti andra världar.
Dom förflyttar sig i tid och rum.
Ingen tid existerar.
Allting växer i sin egen rytm.
Allting dör när det är dags,
dags att brytas ner till jord igen.

Världen är inte bara en.
Liksom en sanning
inte bara är en.

Kärlek och tillit
ligger i sin värld.
Hat och misstänksamhet
i en helt annan,

men trots tvivel och mörka stunder
hör det livet till,
det är en del av alla världar...troligtvis.
Världarna lever inom oss,
dom är en del av en själv

utan någon som helst tvivel.




Fri vers av demonsson
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson