Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gråter, men det kommer inga tårar.


Han knullade min själ

det skulle inte vart smärtsamt
om du hade sågat av
fötterna på mig
vid fotknölarna

eller om du siktat
en revolver mot mitt bröst
och sedan knäppt av

dina ord gjorde allting så bra av sig själv




Fri vers av Cikoriarot
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-05 19:52



Bookmark and Share


  aol
så starka ord som bränner borrar sig in, bra skriftat
2011-04-01

  Jean-Michel Orblin
mental slakt
2011-03-20

  osynligt- synlig.
ord kan göra så ont och såra
2011-03-06

  Ninananonia VIP
Starka text!
Berör!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot