Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte laga dig

Du verkar
väldigt trasig
osäker
du har en
mur omkring dig
ingen får gå nära den
slår någon på dig
hugger du tillbaka
för ingen får slå på dig igen
men när jag kramar om dig
märker jag hur du trycker dig
emot mig
din mur fallerar
och du blottar din själ
du längtar efter förståelse
icke-fördömelse
att någon älskar dig
trots dina brister
du säger hårt
att de bara hittar fel med dig
men jag ser inga fel på dig
bara en missförstådd person
som behöver hävda sig
för att ingen ska slå
innan du har slagits först
men den enda du skadar
är dig själv




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot