Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlåt är inte nog

Det är svårt
att avsluta en konflikt

med någon
som har en konflikt
med sig själv




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-08 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot