Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter avslutet

Jag har förstått
att göra mig fri från dig
behövdes
för att förändra det
som behövdes
förändras
i mig




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-08 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot