Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan såren i mitt bröst

Du får mig att skina
på ett sätt jag aldrig gjort förut
allt det bästa får du fram
till och med det
jag inte trodde fanns

Tänk om alla gamla sår
i mitt unga sköra bröst
var borta sedan ungdomsår
då hade jag valt dig
tveklöst

När vi är i samma rum
uttalar vi ord ingen annan hör
ser de inte hur väggarna darrar
hur våra hjärtan slår i kör

Jag vill vara mitt allra bästa
utan tvekan i min röst
Jag vill välja dig föralltid
utan såren i mitt bröst




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-05-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot