Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansträngd andning

Ångesten blir riktigt skruvad ibland
som när du inte svarar
och det skriker i mitt huvud
att jag smittat dig med något dödligt virus
att jag kommer känna skuld för din död

Och ibland när du ligger bredvid mig
känns det som att jag ska explodera
av alla känslor som vill trängas ur bröstet
och jag behöver springa ut
och hämta andan

Det är tungt att älska någon
som man aldrig vill förlora
för ångesten som medföljer den kärleken
flåsar en i nacken
påminner om att aldrig vila från oron




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-02 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot