Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla mamma


Mamma jag längtar efter dig
när jag inte har dig nära

Jag saknar din trygga famn
och ditt härliga skratt

Saknar dina mjuka händer
och dina varma ögön

Saknar din doft
som bara en egen mamma kan dofta

Drömmer om nätterna
att jag är hemma hos dig

Människorna som jag har omkring mig
är snälla och rara

Men kan inte ersätta dig
för ingen annan är som du

Kom och hämta mig hem
och lova att du aldrig lämnar mig mer

Jag behöver dig
min älskade mamma






Fri vers av maija tuori
Läst 517 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-05 20:26



Bookmark and Share


    Gunnel Pöntinen
som mamma blir man glad av så fin dikt! Gunnel
2011-05-20

  Maria T
Så fin hyllning till
mamma.
2011-04-04

  Lena Själsöga Keijser
så vacker
andas denna lovsång

din mamma är vacker ljus
2011-03-24

  Ninananonia VIP
Varm och fin!
Väcker minnen :)
Tack!
2011-03-16

    ej medlem längre
Så underbart att ha en sådan mamma.
2011-03-08

  Linda CH VIP
Rörde mig i tårar då jag saknar min dotter så hemskt! Mycket fint skrivet.
2011-03-07

  walborg
En så stark hemlängtan känner jag så väl igen.
2011-03-06

  arja savela
Så vackert berörande skrivet om längtan så stor!
2011-03-06

  Bibbi VIP
Så starkt berörande text.

Applåd!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori