Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbeta sorg.


Stör inte, jag tuggar!

Lugn och fin.
Sitt ner.
Tugga ordentligt.
Tänk inte.
Tugga.
Tugga en gång till.
För säkerhets skull.
Skjut tankarna framåt.
Mot framtiden.
Som du inte ser.
Eller kommer i kontakt med.
För du har inte tid.
För du måste tugga.
Sitta ordentligt.
Hålla dig lugn och fin.




Fri vers (Fri form) av Linda Åberg-Luthman
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åberg-Luthman
Linda Åberg-Luthman