Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionerat i vårkvällningen.


Gläntan.

Vi möts i gläntan.

Spänd förväntan,

åtrå,

händer som smeker,

kyssar som leker,

mellan våra kroppar,

silar solljusdimma,

fuktig mossa blir vår bädd,

Vi omfamnar varandra,

i horisontal vild dans.

Vi kan inte få nog,

i våren, bland snåren,

där i vårt eget gemak,

i gläntan.



© Linda Åberg Luthman Höga Kusten Poeten
F:a Levande Text Mörtsal 2011





Fri vers (Fri form) av Linda Åberg-Luthman
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-29 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åberg-Luthman
Linda Åberg-Luthman