Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, man vet inte vad människor har i sin garderob.


Garderoben.

Garderoben.

Öppnar den.

Luktar lite unket.

Ett och annat klädesplagg i oordning.

Jag vill ha ordning.

Vill inte vara trött.

Det är bara att börja, säger välmenande experter.

Börja på vadå?

Förändring.

Usch.

Gud vad rädd jag blir..

Min hjärna är min garderob.














Fri vers (Fri form) av Linda Åberg-Luthman
Läst 471 gånger
Publicerad 2011-06-18 08:46



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ja dom järncellerna
dom järncellerna.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åberg-Luthman
Linda Åberg-Luthman