Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje människa behöver en varm klipphäll att luta sig mot.


Dikt och Verklighet

Dikten

Denna varma klipphäll.
Jag ligger här i min nakenhet.
Med benen brett isär.
Jag vill bli varm överallt!
De ljumma vindarna sveper över mig.
I varje vrå, på de utstickande stråna i mitt sköte.
Spelar.
Solen bränner mellan benen.
Jag vill bli tagen här på klipphällen.
Av dig.
Nu!

Kan du inte läsa mina tankar?
Höra hur jag andas?
Hjärtat bultar när du till sist förstår mitt tysta språk.
Till sist är du inne i mig.
Ja!

Jag slår upp mina ögon och reser mig upp, klär mig och vandrar vidare i livet.
Du är en trevlig dröm, ett fint minne.
Undras vad du gör nu?
Ligger på en annan varm klipphäll och minns, du med?













Fri vers (Fri form) av Linda Åberg-Luthman
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 01:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga klipphällar:)
2011-10-06

    ej medlem längre
Erotiskt, sensuellt, underbart, eggande och gött*
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åberg-Luthman
Linda Åberg-Luthman