Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets sköna rikedomar kan komma och gå, liksom kärleken, men nuet gör det lättare att upptäcka det sköna och vad kärlek är för var och en.


DET SKÖNA

Det glädjerika sköna,

sköna rikedomar

brukar glädja mig.
Andningen frigör
mina spänningar

eliminerar rädslor.

Djupandning och visualisering
ger mig en öppning
för möjligheter

och få bort blockeringar.

Jag fullkomligt badar i kärlek!

Jag ÄR kärlek!

Jag hälsar livet välkommet.
Jag är född till att leva
mitt liv i kärlek.

Varje tidlös våg strömmar
genom mig och berättar om
nuvarandets mening.

Min nu-skala känns
tydlig och klar .

Just nu känner jag hur det var,
precis, innan
alldeles nyss.




Fri vers av demonsson
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-06 09:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Underbar dikt!
2011-03-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
L eende skön dikt
I den finns allt av vikt
V år kärlek i olika skikt
2011-03-06

  thyra
Fin!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson