Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: Peter Garheden

 




.. blodsmaken, den underbara...

 

Hon ligger där nu,

slickandes om sin käft

vetandes sitt värde

sin kraft!

 

Och hon bor i mig...

 

Denna katta, som blir till puman

när dagen blir till natt

tills gryningen återtar makten!

 

.. blodsmaken, den underbara...

 

Hon känner av, markerar

vältrar sig, tar över!

Offret kan inte undgå,

att fångas i hennes våld.      

 

... rinner ännu en gång nerför min strupe...

 

Kärleken, åtron, behovet

blir konstant, när gryninsljuset tar över

och blodet åter, sipprar nerför käftens glatta yta!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-06 14:57



Bookmark and Share


  Gawain
Fantastiskt. Titeln själv kräver en viss eloge bara den, särskilt tillsammans med resten av texten som jag finner tilltalande. Blod är inte bara tjockare än vatten, det är en hel del allt möjligt mer,,
2011-05-21

  Ninananonia VIP
Häftig! Passionerad! och så bra :)
2011-03-06

  Peter Olausson VIP
livsfarligt, säger bytet, och väntar ivrigt...- Häftig text om häftig kärlek!
2011-03-06

    ej medlem längre
Morr..ta mig, dominera mig, härska över mig *ler*
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia