Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshymn

Snälla du försvinn inte
lämna mig inte
jag fryser ihjäl

låt mig om så bara
en liten stund till
få känna dig på mitt
ansikte

upprepa tusen minnen
från miljoner dagar
då du funnits där

då du uppmuntrat mig
gjort mig glad
fått mig att se framåt

Snälla du försvinn inte
min käraste värmande
lysande älskade sol

Stanna bara en liten
liten stund till




Fri vers av Kim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 16:47



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ja!! Och idag strålar den än och vi har suttit ute längs vägen i stillhet och värme och den stunden var guld värd.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP