Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett slagfält, ett kaos. Och jag räds.

 

skrattar

 

hysteriskt skrattar jag

åt en fråga

en patetisk djävla fråga!

 

men inom mig räds jag!

 

Rädslan tar ett stryptag på mig

och jag skrattar hårdare, kraftigare.

Jag viker mig av garv, medan smärtans tårar rinner..

 

jag är så rädd för reaktionen!

 

Jag har varit där förr.

Hur en enkel, trivial fråga, skapar ett inferno

ett slagfält, ett kaos. Och jag räds.

 

dåtid blir nu - och skrattet hetsar mig mot  dig

 

Tystnaden lägrar sig i timmar.

 

jag vågar inte se dig. Jag är fortfarande rädd.

Trottts att det förgångna lämnat min kropp.

Trotts att jag gråtit ut min sorg...

 

och frågan är löst.. den triviala, den patetiska..




Fri vers av queenia
Läst 315 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-06 19:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
Mycket träffande om känslan av maktlöshet i en relation. Att nå fram är ofta en fiktion, du fångar det
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Starka känslor!
Bra skrivet om rädslor.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia