Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter en timme på dejtingsajten gnäller jag redan

 

 

Men asså, en man skriver

"jag söker den rätte"

söker du en karl eller, tänker jag irriterat

muttrar ett "good luck" och snurrar vidare

 

Vet egentligen inte om det är min grej
(blev inspirerad av en kompis)

men

"been there done that"

kanske räcker så

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 20:38



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
hihihi...
nu fick du mig att skratta - och det är inte lätt ska jag tala om.
Tack!
2011-03-06

  Nina V A
haha det gäller att ta andningspaus mer ofta än sällan
2011-03-06

  Catharina Edin VIP
hahaha, förstår dig!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP