Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem


Det var
något bekant med henne
Det var
något som jag inte kan sätta ord på


Det var
som att komma hem




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-06 21:12



Bookmark and Share


    Max Poisé
Underbart!
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackra rader. =)
2011-03-07

  Stjärnöga
Så fint sagt..
något av det bästa
man kan säga
till en kvinna :)
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders