Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: tk.<br>


Bordón (sötnosar)...

 

Små kaniner glädjer oss!

Så söta och små

och pälsen är mjuk och len,

leker gör de två.

Lätta att bära,

vi håller dem i famnen

och kelar nära.

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-07 00:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Å, jag älskar kaniner! De utstrålar godhet -
2011-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Toppensköna djur
som skulle vara
ute i det gröna
och kramas om
inte ätas upp...
Vackert skrivet!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra