Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bypass


Knöt ett snöre

kring hjärtat


Bara små

portioner

skulle gå ner


Ständig hunger

följde mig




Fri vers av stella
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-07 12:53



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
mycket väl skriftat..tyckte om
2011-03-10

  Catharina Edin VIP
Smartast!
2011-03-07

    ej medlem längre
Hungern kommer man aldrig undan ..
2011-03-07

  Lena Renman
Många bottnar i denna. Väl ordat
Lena
2011-03-07

  Lena Renman
Många bottnar i denna. Väl ordat
Lena
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE