Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min guldblomma

Där står du på gatan
Så som alltid

Sargar tiden
Medan du gråter diamanter

Svävar ensam i rymden

En bubbla ifylld med vatten
Försvinner in i mörkret

Miljarder med blickar möter dig
Bevittnar
Bära din sorg i ensamheten

Stjärnor kan vara blinda

Men jag ser dig
Bland folkmassan

Tunnelseende

Där du är guld bland den gråa bakgrunden

Som en gyllene guldblomma




Fri vers av M.A.J.R
Läst 897 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-03-13 17:18



Bookmark and Share


  Connie
En text som berör! Här behövs ingen bild, du målar så vackert med ord!
2014-04-09

    ej medlem längre
så vackert! :)
2012-09-26

    jamming223
Åh, så vackert!
2012-09-24

  PollyBlunder
Du skriver helt otroligt.
2011-03-23

    sårosa
vad fin! tycker om hur du använder metaforen tunnelseende, gör den till något eget
2011-03-22

  Veronic@
Bara ett ord, UNDERBART !
2011-03-18

  Julio VIP
Vilken härlig text
2011-03-14

  mare VIP
Mycket fin !
2011-03-14

    andanidublin
Så otroligt fin! Läser många gånger om..
2011-03-14

  Lena Själsöga Keijser
så vackert skriven
dina skriftpenslar är skönklingande
och ja

du ser
2011-03-13

  Aftonvännen
Som ett hastigt klarnande minne av något ogripbart men viktigt.
Ser vattnets osynlighet glänsa i den svarta rymden.
2011-03-13

  Ninananonia VIP
Så vacker! :)
2011-03-13

  Anadol
Fantastiskt slut! Bra!
2011-03-13

  Linda CH VIP
En väldigt vacker text!
2011-03-13

  Catharina Edin VIP
vilken vacker kärleksförklaring - romantisk realism skulle jag vilja kalla texten. Du förmedlar verkligen känslan här -
2011-03-13

  Circumstance
En väldigt vacker och berörande text. Du är så duktig!!
2011-03-13

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2011-03-13

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert skaldat. =) Bokmärker. =)
2011-03-13

  La Magnólia VIP
Mycket vacker .. känslig och berörande ... Man känner melodin som följer texten ...
2011-03-13

  Maiah VIP
så vackert diktat... ja personen måste vara mer än guld....
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R