Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem räknade sekunderna

Ondskan lurar bakom hörnet
Och jag vill alltid vara din
Aldrig titta ner eller
Bakåt

Jag hoppas min själ överlever det här
När vi springer över krossade
Tankar
Och delar på
Skulden

Teorin är att
Inga tomater kastas idag
Vi går hand i hand
Fingrar mot fingrar
Och inget är nytt

Och det är inte märkvärdigt
Utan självklart
När vi står i samma känsla

Känn inte efter
Förlita dig på
De röda ömma läpparna
Med spår av blått
För vi kysste alltid så hårt
Att världen aldrig blev kall

Vem räknade sekunderna

Vi hade samma blick
Även om jag ibland
Blundar
Tänker tanken
Att det aldrig så bra igen
Som när vi dansade
Och lät världen falla sönder runt oss
För tillsammans var vi helare än allihop

Sätter dig tillbaka i hur du var just då
Och jag vet
Vi blir aldrig mer än då

Men ondskan lurar fortfarande bakom hörnet
Och jag vill alltid vara din
Aldrig titta ner eller
Bakåt
Och jag hoppas att våra själar överlever det här




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-07 21:05



Bookmark and Share


  Son av solen
gud vad jag gillar den :)
2012-02-09

  F.
Snyggt! Gillar mycket.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund