Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte vill läsa en lång diss av Jimmie och den avskyvärda politik han och hans parti står för har du nog kommit till fel dikt.


Packa dina väskor

Jimmie jag är din ariska kvinna,
din bleka nordiska tjej
med rötterna djupt rotade i det svenska och finska landskapet.

Jimmie jag är din ariska fucking kvinna
och min högsta önskan är att du och dina små rassevänner
packar era väskor,
för det enda som felas Sverige är såna som ni.

Packa era järnrör, er rasism, sexism, transfobi, homofobi, funkofobi.
Packa era köttbullar och potatis,
era sillmackor,
er faktaresistens.

Och du Jimmie glöm inte dina små nassepolare i Alternativ för Sverige och Nordiska motståndsrörelsen!
Glöm inte mannen på City Gross som väser till min assistent att ”Sverige är till för svenskarna, men så är det inte längre”,
glöm inte rasisterna i vallokalerna, torgmötena, klubbarna,
glöm inte taxichauffören,
kvinnan i parken
och Ultima Thule.

Packa deras väskor så ska du få se att det som felas Sverige
börjar vända åt rätt håll.

Packa Samhällsnytt, Nya Tider, Samtiden, Nyheter Idag och Fria Tider,
packa skiten ni uttrycker med med ursäkten ”yttrandefrihet”,
den normaliserade jävla rasismen
som borde återvandra in i era rövhål,
där den här hemma.

Packa era kanelbullar,
era hårt försvarade bollar,
era traditioner,
er så kallade ”omvända rasism”,
profilbilderna på facebook med Sverigeflaggor på,
alla jävla likes på ”om den svenska flaggan kränker dig så ska jag hjälpa dig att packa”.

Packa era väskor, jag lovar, vi hjälper er.
Ta era väskor över gränsen,
vänd inte om, kom inte tillbaka,
men stäng inte dörrarna när ni går.
Öppna gränserna,
era platser behöver fyllas, och tro mig
det kommer inte bli några stora skor att fylla.

Jimmie jag är din ariska kvinna
men jag vänder mer än gärna
min blekvita röv mot dig!

Vänder mig endast tillbaka för att vinka dig adjö,
jag lovar att inte sluta förrän du blivit en liten prick i horisonten,
ska vinka tills handen värker.
Så Jimmie, samla dina vänner och lyft din sprängfyllda väska.
Men skynda för jag väntar så spänt på dig.
Vi väntar på dig.
Puss!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sanna Hedlund
Läst 1722 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-05 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund