Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas (2011)


Utan att vi kan förstå det
så färdas vi, ofta utan balans
allt det som vi önskar
all vår ängslan och all
vår tilltro, är utan nån chans

Vi drivs av krafter, mot det vi önskar
och kanske fruktar, de vi är
så märkligt ändå
men med allt vi är
och skapar, så landar vi där.

Det är som oftast, helt obegripligt
och kanske skall det vara så
att livet skall inte kunna gripas
vår roll är blott att spela
och att önska,

och slutligen,

att förstå.




Bunden vers av Järnkatten
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten