Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska är ditt namn



Flimrar förbi
fragment av en svunnen tid
En skugga av det förflutna
ur avgrunden

Långsamt dövas minnen
igen

Tränger undan
Förskjuter

Låt mej inte glömma
nuet
Låt mej inte glömma
lyckan


Ty det som har varit
skall så förbli
i
glömska

Glömska ska vara
ditt namn!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 00:12



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ja, demoner ska
lämnas åt glömskan
genom att glädjas
i ögonblicket..här
och NU

Så snygg och
finurlig poesi!
2011-03-08

    Max Poisé
Snygg text här. Lite annorlunda från resten jag läst av dig. Uppskattar stilbyten som fan!
2011-03-08

    ej medlem längre
Kommer tänka på Lethe här; glömskans flod...
2011-03-08

  peter markurth
bra
2011-03-08

  Lena Själsöga Keijser
glömska
ser ordet
vad vill du säga frågar jag ordet
jag rör vid din själs strängars smärta ömt
jag är bomull molntussar
då du är redo lyfter vi mig
då ser du
är

du skriver ja vackert
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders