Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, så är det.


Jag förstår inte

Och endast för att då håller om mig så hårt
lämnar jag inte rummet förrän du sover.
Jag vet att jag inte betyder mer
än allt annat i din värld.

Det är inte mig du vill ha
och jag är inte den sista du tänker på
men ändå
är jag den du håller om när du sover
och älskar med om kvällen.

Egentligen så förstår jag inte
varför du vill hålla om mig
kyssa mig
men inte ha mig.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-12-16 10:40



Bookmark and Share


  Vilya
Oh my.. Jag förstår precis. Är ju samma sak för mig just nu :/
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls