Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte



Om vi träffas för att aldrig ses igen
Två skepp på en stormig ocean

Om vi träffas för att aldrig ses igen
Blott en gång i livet


Är du aldrig ensam mer




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-08 11:54



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Oj, så vackert
och känsligt
formulerat..
Den är underbar!
2011-03-08

    ej medlem längre
Fin...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders