Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas


Jag älskar dig

rösten kommer
djupt inifrån
fjättrad i mitt bröst

mitt hjärtas röst
som krossat glas
mot en klarblå
himmel




Fri vers av SeXara
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 17:31



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
en bra början på en längre dikt

jag ser den som halva första versen

en strof till efteråt
kanske en till och så reprisen på början i slutet med variation
efter

men kortdikter är inte att förakta

Be well,
LPWJ
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara