Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: PPQ Redigering: Queenia




Sirenerna tjuter,


klapprande stövletter

mot den regnvåta

marken springer

mot en undergång

utan att ens ana det!


En kula viner genom luften

så ren, så skarp,

skär den genom luften

genom dimmridåers

sacrala verklighet

och in i ditt vackra kött!


Ett skri, en duns

allt blir tyst, 

i det förgångnas

skuggvärld, endast

demonerna vakar

över din vackra kropp!

 




Fri vers av queenia
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-08 18:42



Bookmark and Share


  PPQ
kanontext underbar bild
2011-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och bra skrivet. =)
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Berörande!
Bra!
2011-03-08

  Nikolai Jungsin VIP
en silverkula i en mörk värld...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia