Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (åttonde mars)...

 

Världen firar den åttonde mars

en del män ser detta som en fars,

då de förståss ej tänkt

att en dam kan bli kränkt,

det ses när tankarna nagelfars.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-08 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stora, viktiga tankar i humorns klädnad. Bra skrivet!
2011-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du har förstås
rätt, livet blir bäst
på alla sätt, när vi
för varandra gör
livet lätt!
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Så bra du skriver!
2011-03-08

    ej medlem längre
Applåder för denna limerick Thyra!



@nn
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra