Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar här

Inatt skriker mitt hjärta
efter dig
efter det du är
det du ger

Min bädd känns kall
utan din hetta
tom utan din
närvaro

Kom älskling
väntar här
längtar här
känner här

Utan dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-09 00:23



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Sometimes I need you naked, somtimes I need you wild..Sa leonard Cohen.
Och du skriver naket, och rakt, uppskattar det. Cohen skrev också
Take this longing from my thoung...
2011-03-09

  aol
vilken vibrerande star längtan, oerhört berörande
2011-03-09

  Nikolai Jungsin VIP
stark längtan.. tänk att ha någon att längta så till...
2011-03-09

  LassO
vacker, man önskar nästan att...
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa