Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOIRA



On luminen, talvinen yö

sydän hiljaa, raskaasti lyö

kohta päivä jälleen koittaa

jouluaamun kellot soittaa

mut kuin keväisen puron vuolas virta

on kyynelteni silta

loppumaton

työläs tuskani on

sylissäni, raukeana, silmäsi suljet

mihin menet, minne kuljet

jätit minut, liian varhain

sinä rakas, ystävä parhain.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 06:09



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Grippande rader

Underbar text
2011-06-15

  Heikki Hellman
Surullinen. Mutta kun otat koiran liittyy siihen paitsi ilo aina myös luopumisen suru yhtenä tulevana päivänä. Ha en bra vecka!
2011-04-05

  wayward - taiga
så sorgligt. jättevackert. både lite som ett blodvarmt farväl i hjärtat och ett vinterkrig dånandes i skogens kronor. jag vill så gärna kunna ha en hund..
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP