Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå Världen


Välkomna hit

Här får du en stunds avkoppling
och det är gratis också
läsa, ta in, må bra
skratta ibland

Bli medlem och skriv
du får aldrig så många läsare som här
här finns vi, glada, sura, ledsna
människor som blir glada
av att just du läser


Hallå världen, är du med




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson