Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den första

Den första kärleken
Lika ren som luften på en sommaräng
Så vacker som en stjärna som faller på den natt svarta himlen
Precis så skör, som ett blomblad i oväder
Den första kärleken
Lika sann som att du inte längre sitter bredvid mig
Lika tragisk som sanningen om att du ljög
Så katastrof lik att jag glädjer mig åt att du var just min första kärlek




Fri vers av sirsandra
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 11:10



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Rikgit fin skriven med många igenkänningsfaktorer. Nästan som en romantisk brustablett av minnen..
2011-03-10

  Anna*
Du målar upp fina bilder och beskriver kontrasterna i kärleken som vi lär oss så mycket av! Applåder
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra